Najem digitalnih MFC fotokopirnih strojev Array natisni Array

Najem opreme je zelo primeren za uporabnike, ki v trenutku potrebe po določeni opremi, nimajo dovolj prostih finančnih sredstev za nakup lastne pisarniške opreme. Z najemom si zagotovijo upravljanje z dokumenti z najbolj sodobnimi in kakovostnimi večopravilnimi napravami.

Najbolj razširjena in aktualna oblika najema je dolgoročni najem pisarniških naprav, kjer si uporabnik zagotovi ugodno ceno najema, ter uporabo opreme, ki je sestavljena po uporabnikovih željah in potrebah.

Z najemom kopirnega stroja, ali večopravilne naprave Canon se boste izognili strošku nakupa in vzdrževanja tehnologije, ki se po vrednosti in stopnji staranja lahko primerja z računalniško opremo.

Z najemom napredne opreme, vam zagotovimo znižanje stroškov in celoten pregled nad uporabniki.

Z razmahom interneta se je močno povečalo tudi barvno tiskanje. Uporaba velikega števila tiskalnikov že skoraj v vsaki pisarni, katerih nizka nabavna cena kar sili v dodatne nakupe, povzroča, da se vam skupni stroški za nabavo dragih potrošnih materialov kaj hitro zavrtijo prek pričakovanj.

Če preverite stroške tiskanja v vašem podjetju, vas bodo veliki izdatki kmalu prisilili k razmišljanju o varčevanju. V svetu se zato vse bolj uveljavljajo centralni večnamenski sistemi, ki omogočajo veliko boljše izkoristke tehnike, potenciala zaposlenih, časa in seveda predvsem denarja.

Zakaj najem?

  • ne vežete svojih finančnih sredstev v pisarniško opremo
  • skrbi za rezervne dele in potrošni material so odveč
  • servisna služba je vedno na voljo
  • odliv finančnih sredstev lahko planirate
  • stroške upravljanja z dokumenti (kopiranje, tiskanje, faksiranje) lahko predvidite

Kako deluje naš model najema tiskalnika ali multifunkcijskega kopirnega aparata?
Preprosto povedano:

  • aparat dostavimo in postavimo pri vas,
  • naučimo vas upravljati (delati) z njim,
  • ne računamo tonerjev, servisa, rezervnih delov,
  • enkrat mesečno obračunamo narejene izpise po dogovorjenih cenah.

Enostavno, poceni in učinkovito! Cena za izpis se določi za vsak posamezen najem posebej, odvisno od predvidenega mesečnega obsega dela, kar pogojuje tudi zmogljivost naprave v najemu.

Pokličite nas za več informacij!

Tel/fax: 01 8971 454 
Gsm: 041 666 814
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.